logo

Правила благоустрою Костопільської міської територіальної громади

 

Правила благоустрою Костопільської міської територіальної громади

 

                                                                      Розділ 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Правила благоустрою Костопільської міської територіальної громади (далі – Правила) встановлюють єдині та обов’язкові для виконання норми і вимоги у сфері благоустрою, визначають порядок прибирання та утримання територій, у тому числі і прилеглих до меж будівель, споруд та огорож, а також внутрішніх виробничих територій, для всіх юридичних і фізичних осіб, користувачів або власників земельних ділянок, забудовників, власників та орендаторів приміщень, споруд, будівель, розташованих на території громади, незалежно від форм власності, відомчої приналежності та громадянства.

1.2. Правила розроблені на підставі діючого законодавства України.

1.3. Правила містять загальнообов’язкові на території громади норми, за порушення яких передбачена відповідальність згідно з нормами чинного законодавства України.

1.4. Правила регулюють правовідносини учасників щодо благоустрою території Костопільської міської територіальної громади, забезпечення в ній чистоти та належного санітарного стану і визначають комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку.

1.5. Учасниками правовідносин відповідно до Правил є відповідні посадові особи, громадяни, а також посадові особи, уповноважені здійснювати контроль за дотриманням цих Правил.

1.6. Метою цих Правил є забезпечення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, забезпечення і охорона навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення громади.

  Рішення міської ради № 838 від 13.10.2022 р. Чинний:  https://doc.kostopil-rada.gov.ua/component/documents/11566:19102229